InSymbol

Insymbol.nl

Letterlijk en
figuurlijk reizen

WIE DURFT TE VERDWALEN...

Toen ik in 2019 InSymbol startte koos ik diverse spreuken uit voor deze website. Het ‘vinden van nieuwe wegen’, evenals ‘de reis naar binnen’, waren mooie metaforen voor de figuurlijke reis die we in het leven maken. Ik had destijds nog geen enkel plan om het reizen zó letterlijk op te pakken als nu het geval is. Sinds 2021 leef en werk ik met veel plezier fulltime vanuit mijn zelfgebouwde buscamper. Het figuurlijk reizen, wat nog steeds een groot onderdeel van mijn leven uitmaakt, gaat nu hand in hand met het letterlijk op reis zijn.

In de continu verder digitaliserende wereld is het werken op afstand steeds makkelijker. Toch blijf ik daarnaast, misschien ouderwets, ook een groot voorstander van persoonlijk contact. Zeker voor bepaalde coach oefeningen gaat er niks boven samen in één ruimte verkeren om exact in te kunnen spelen op de fijne nuances. Gelukkig zijn hier goede oplossingen voor. Bijvoorbeeld in de vorm van sfeervolle ruimtes die per uur gehuurd kunnen worden, maar ook samen wandelen is een optie. Voor interim management opdrachten kan ik dankzij deze levenswijze juist een groter gebied beslaan omdat ik zoveel mobieler ben.

HEB JIJ JE WEG NAAR MIJ GEVONDEN?

Wanneer je op basis van mijn website een goede indruk van mij hebt, aarzel dan vooral niet om contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.