WAT ANDEREN ZEGGEN

 

gallery/web_dreamcatcher_1688x491paars (1688 x 491)

“ 

Coaching

Petra heb ik leren kennen als een betrokken en geduldige coach. Met haar oordeelloze opstelling, geeft ze alle ruimte om zelf je pad en antwoorden te vinden. Haar analytische kwailiteiten zijn daarin ondersteunend. Maar bovenal heb ik haar leren kennen als een liefdevol mens.

 

Astrid, HR Adviseur

 

“ 

Coaching

Petra raakt altijd precies de juiste snaren in mij aan. Onverwachts brengt ze me steeds weer naar die plekken waar het om gaat. Waar de vraag zich schuil houdt en waar het antwoord zich mag aandienen. Op welk niveau dan ook. Met compassie, zachtheid en vaste hand begeleidt ze me als een dirigent door het proces. Een virtuoos samenspel met aan het einde van de sessie helderheid met wat ik te doen heb.

 

Marcel, Masseur/Healer

 

“  

Management

Petra was my direct manager for almost three years, she is a very capable leader with strong organizational skills. My experience working with her was very pleasant. She has excellent interpersonal skills, able to seamlessly generate synergy, effective working relationship and promotes company culture among peers.  Always readily available to provide support, able to turn vision into actual plans and delegate to personal strengths.

Some of the processes she implemented two years ago are now being copied by other departments, a true testament to her managerial skills.

 

Juan, Teamleader

 

“ 

Vormgeving

Petra heeft voor mij een banner en logo gemaakt voor een evenement. Door de tekeningen die ik van haar zag werd ik aangetrokken om haar te vragen. Ik vond dat Petra zich goed inleefde in wat er gecommuniceerd wilde worden en daarbij snel een style vond die klopte bij het project. In een zeer kort tijdsbestek kwamen we tot het mooi en creatief eindresultaat. Het is erg prettig om met Petra te co-creëren.

 

Delilah, Producer

 

“ 

Vormgeving

Petra maakt voor de tweede keer een logo voor me. Net als de eerste keer is het een zoektocht naar de juiste toon, sfeer en gevoel. Twee mensen moeten op dezelfde lijn komen van dit denken en (aan-)voelen. Zeker als je zelf als vrager nog niet goed weet hoe het eruit moet zien kan dit lastig zijn.

Petra is doortastend en tegelijk sensitief. Ze neemt je bij de hand en laat je de mogelijkheden zien. Ze luistert goed naar je wensen en vertaalt dit naar passende opties. Hierdoor kom je samen steeds dichter bij een eindresultaat wat goed voelt. Ik ben blij en tevreden met haar manier van werken. Ze volgt mijn tempo, reageert snel en adequaat. Ik kan haar iedereen aanraden!

 

Jettie, Trainer & Coach Driehoek in Beweging